Wysłany: 2010-01-11, 12:50 OWMTBC 2010
Mam już pierwsze informacje na temat imprezy, więc jeśli ktoś chętny, to można sobie jakoś rozplanować urlop
Tym razem miejscem spotkania będzie Wielka Brytania, a konkretnie północna Walia Całość odbędzie się w pierwszy weekend września, czyli w dniach 3-5 (najprawdopodobniej główne punkty programu będą w sobotę, piątek poświęcony zostanie na rejestrację i zapoznanie się uczestników, a niedziela na "rozjazd")
Rejestracja jest możliwa od 1 kwietnia, ilość miejsc ograniczona
Wysłany: 2010-03-06, 20:42
kolejna porcja informacji
MIEJSCE Llanwryst, Północna Walia (najbliższe lotniska Manchester, Liverpool)
PLAN RAMOWY
czwartek 2.09 - jak widać można przyjechać wcześniej, nie na same mistrzostwa, wieczorem będzie impreza poprzedzająca część oficjalną (na ostatniej był Gary F, a ja frajer odpuściłem udział....)
piątek 3.09 - konkursy retro, przejażdżka / wycieczka z możliwością zabrania osób towarzyszących, rodzin, Retro Celebrity Forum (Radku, pomożesz? nie chcę czegoś źle napisać)
sobota 4.09 - część właściwa mistrzostw, wyścig, wieczorem ceremonia i impreza zamknięcia
niedziela 5.09 - wycieczka retro sprzętami po Północnej Walii i... wypad
NOCLEGI
na pewno będzie możliwość noclegów pod własnymi namiotami (ew przyczepami, kamperami)
będzie także grupowy domek / sala? (bunkhouse) za 35 funtów (2 noce piątkowa i sobotnia)
Wysłany: 2010-08-27, 16:27
Scott gotowy do drogi, ja będę musiał się jeszcze spakować
W środę lecimy reprezentować Kraj nad Wisłą w kolejnej międzynarodowej potyczce W tym roku skład będzie osłabiony (jadę sam, bez mojego dream-teamu, Radziej także nie dołączy jak się niestety okazało) więc tym bardziej mocno trzymajcie kciuki!
Aż mi się łezka w oku zakręciła za znajomymi miejscami.
Dawaj więcej.
Ale muszę Cię wyprowadzić z błędu - podnoszony most wiktoriański na którym stoicie na jednym ze zdjęć to nie London Bridge, tylko Tower Bridge. London Bridge to następny most na zachód ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum